KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 HOT

Chú ý:Đây là bản xem thử online, xin hãy chọn download miễn phí bên dưới để xem bản đẹp dạng .docx
 

 
…………………... SECONDARY SCHOOL
Name: …………………………………….
Class: …………………………………….
 
            KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4
Subject: English 6
                     Time: 45 minutes
                 ( Chương trình thí điểm )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MARK
COMMENT
Code of paper
 
 
 
A. Listening: (2,0ms)
I. Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m)
Name
Ha
Class
(1)………………………………
Idea 1
Put a (2)……………………..bin in every classroom.
Idea 2
Buy energy-(3)……………………..
Idea 3
Have (4)…………………….fairs.
II. Write T (true) or F (false): (1,0m)
1. Ha is in class 6B.
2. She thinks they can use the club fund to buy light bulbs for classes.
3. She thinks they will buy energy-saving lights for every class.
4. At book fair, students can swap their used books.
B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms)
I. Odd one out:(0,5m)
1. A. star
B. father
C. camera
D. garden
2. A. heart
B. heard
C. learn
D. hurt
3. A. fast
B. class
C. answer
D. apple
4. A. check
B. recycle
C. reuse
D. environment
5. A. each
B. sea
C. create
D. idea
II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,5ms)
1. We …………….live in the city in the future.
A. will                              B. won’t                       C. don’t        
2. He will………………..some pictures with his camera.
    A. takes             B. taking                  C. take
3. She thinks we …………..travel to the Moon.
    A. don’t            B. might        C. was
4. They will live in ……………houses in the future.
    A. hi-tech            B. paper        C. water
5. If we plant more trees, the air ………………be so polluted.
     A. will                         B. won’t                       C. do
6. We can reuse ……………..
     A. water                       B. air                            C. bottles

7. We shouldn’t …………..ru
ish on the street.
     A. throw                      B. wrap                         C. turn off
8. Turn ……………..the lights when we go out.
     A. on                         B. off                                  C. of
9. Planting more ……………to reduce pollution.
     A. rice                         B. flowers                        C. trees
10. If he ………………..so hungry, he will eat that cake.
     A. is                     B. are                                      C.be
C. READING: (2,0 ms)
I. Complete the text: (1,0m)
         Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be su
ounded by tall trees and blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to drink/ to drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms.
         Ocean water is too salty (drink/drinking/ to drink/ to drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways to make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not to waste water.
II. Answer the questions: (1,0m)
1. Where will your house be?
................................................................................................................................................
2. What will it be su
ounded?
................................................................................................................................................
3. Is ocean water salty?
................................................................................................................................................
4. What must we have the ways to do?
………………………………………………………………………………………………
D. WRITING: (3,0ms)
I. Reorder the words to make the meaningful sentences. (2,0m )
1. He / will / get / cup / coffee / next morning.
………………………………………………………………………………………………
2. The teacher / will / not / punish / that student.
………………………………………………………………………………………………
3. If / he / not eat /
eakfast / he / be / hungry.
………………………………………………………………………………………………
4. We / can / reuse / bottles / cans.
………………………………………………………………………………………………
5. We / should / not throw / ru
ish/ the/ street.
………………………………………………………………………………………………
II.Write a short paragraph about  your dream house, using the cues given to help your writing. (1,0 pts).
            1. what type of house it is
            2.  where it is located
            3. what it looks like
            4. what su
ounds it
            5. what appliances it has

ĐÁP ÁN CHẤM ĐIỂM
A. LISTENING: (2,0ms)
I. Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m)
Name
Ha
Class
(1)6A
Idea 1
Put a (2) recycling bin in every classroom.
Idea 2
Buy energy-(3) saving lights.
Idea 3
Have (4) book fairs.
II. Write T (true) or F (false):(1,0m)
1. F      2. F         3. T                   4. T
   Tapescript:
      I’m Ha from class 6A. If I become the president of the 3R Club, firstly, I’ll talk to my friends about putting a recycling bin in every classroom. Then we can reuse or sell the things we have in these bins. Secondly, if we get a lot of money from selling these things, we’ll buy energy-saving lights for every class. Finally, I’ll organize a few book fairs. There, students can wrap their used books.
B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms)
I. Odd one out:(0,5m)
(Mỗi câu đúng 0,1 điểm)
1. A. star
B. father
C. camera
D. garden
2. A. heart
B. heard
C. learn
D. hurt
3. A. fast
B. class
C. answer
D. apple
4. A. check
B. recycle
C. reuse
D. environment
5. A. each
B. sea
C. create
D. idea
II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,0ms)
(Mỗi câu đúng 0,2 điểm)
 
1. A
2. C
3. B
4. A
5. B
6. C
7. A
8.B
9. C
10. A
C. READING: (2,5ps)
I. Complete the text: (1,0m)
(Mỗi câu đúng 0,2 điểm)
         Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be su
ounded by tall trees and blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to drink/ to drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms.
         Ocean water is too salty (drink/drinking/ to drink/ to drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways to make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not to waste water.
II. Answer the questions: (1,0m)
(Mỗi câu đúng 0,25 điểm)
1. Our future house will be on the ocean.
2. It will be su
ounded by tall trees and blue sea.
3. Yes it is
4. We must have the ways to make fresh water from salty water.

D. WRITING: (3,0ms)
I. Reorder the words to make the meaningful sentences. (2,0m )
1.  He will get a cup of coffee next morning.
2. The teacher won’t punish that student.
3. If he doesn’t eat
eakfast, he will be hungry.
4. We can reuse bottles and cans.
5. We shouldn’t throw ru
ish on the street.
II.Write a short paragraph about  your dream house, using the cues given to help your writing. (1,0 pts).
            1. what type of house it is
            2.  where it is located
            3. what it looks like
            4. what su
ounds it
            5. what appliances it has
(Mỗi câu đúng 0,2 điểm)
 

Có thể download miễn phí file .docx bên dưới
Đăng ngày 2018-03-29 17:02:37 | Thể loại: Tiếng Anh 6 Thí điểm | Lần tải: 563 | Lần xem: | Page: 1 | FileSize: 0.02 M | File type: docx
lần xem

đề thi KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 HOT, Tiếng Anh 6 Thí điểm. …………………... SECONDARY SCHOOL Name: ……………………………………. Class: ……………………………………. KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 Subject: English 6 Time: 45 minutes ( Chương trình thí điểm ) ------------------------------------------

https://tailieuhoctap.com/dethitienganh6thidiem/kiem-tra-1-tiet-lan-4-hot.dptz0q.html

Bạn có thể Tải về miễn phí đề thi này , hoặc tìm kiếm các đề thi khác



đề thi liên quan