Chú ý:Đây là bản xem thử online, xin hãy chọn download miễn phí bên dưới để xem bản đẹp dạng .docx

…………………... SECONDARY SCHOOL

Name: …………………………………….

Class: …………………………………….

 

       KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3

Subject: English 7

                     Time: 45 minutes

                 ( Chương trình thí điểm )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARK

COMMENT

Code of paper

 

 

 

Question 1: Listening Mi and Nick visit Ms Hoa at home.Listen to their conversation.Write T (True) or F (false).

1.Mi and Nick have been to Ms .Hoa’s house before.

2.They saw some pictures in an album.

3.Nick has been to the Tulip Festival in Holland.

4.Ms.Hoa went to the Tulip Festival last September.

5.Ms Hoa’s son is Melbourne.

Question 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

6. A. played  B. frightened  C. excited  D. bored

7. A. hand  B. transport   C. character  D. celebration

8. A. washed B. attended   C. decided  D. disappointed

Question 3: Choose the word that has a different stress pattern from the others.

9. A. traffic  B. agree   C. noisy  D. father

10. A. listen  B. visit   C. attend  D. enter

Question 4: Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.

11. Linda used to ________ morning exercise when she got up early.

A. did   B. does   C. doing  D. do

12. My father __________the bus to work every day, but I cycle.

A. catches  B. drives   C. goes  D. runs

13. You should look right and left when you go ________the road.

A. down  B. across   C. up   D. along

 

14. Bus is the main Public ________in Viet Nam.

A.travel  B. tricycle   C. transport  D. vehicle

15. The play was so boring. ________, An saw it from beginning to end.

A. Therefore  B. Despite   C. However  D. Although

16. She’s sure that they will find the film_________.

A. entertaining  B. entertain   C. entertainment D. entertained

 

17. – “ Do you like seeing a film?” – “_________________”

A. No, I don’t like it at all   B. Sure. What film shall we see?

C. Who is in it?    D. I’m sorry, I can’t.

18. ____________ being frightened by the images, Lan still liked the film so much.

A. In spite  B. Despite   C. Although  D. Nevertheless

19. ____________ is La Tomatina celebrated? – Every August.

A. Where  B. Why   C. When  D. Which

20. My father liked the ____________ of that singer.

A. perform  B. performer   C. performance D. performing

Question 5: Put the correct form of the verb in brackets:

21.He usually (go) …………………. fishing on Saturdays.

22.My brother used to ( go )……………… to work by motorbike. Now he cycles.

23.How about (see) ……………. a movie on Sunday evening ?

24.An used to (play) ………………………. football in the afternoon.

25.Nam (learn) …………………………….. English for 8 years.

26.Last night, my father ( watch) ………………………..TV.

27.Ba (visit)………………….. to Ha Long Bay this summer vacation.

28. I like ( work) ………………………. . as a volunteer for that orphanage.

Question 6: Read the following text carefully and choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap.

When you are in Singapore, you can go about (29) ........................................... taxi , by bus, or by underground. I myself prefer the underground (30) ................... it is fast, easy and cheap. There are (31) ....................... buses and taxis in Singapore and one cannot drive along the road (32) ........................................ and without many stops, especially on the Monday morning. The underground is therefore usually quicker (33) .................... taxis or buses. If you do not know Singapore very well, it is difficult (34) ...................... the bus you want. You can take a taxi , but it is (35) ..................... expensive than the underground or a bus . On the underground, you find good maps that tell you the names of the stations and show you how to get to them, so that it is easy to find your way.

29. A. at                                     B. in                                  C. by

30. A. but                                   B. because                         C. when

31. A. many                               B. a lot                              C. few

32. A. quick                              B. quickly                         C. quicker

33. A. so                                   B. like                              C. than

34. A. to find                            B. find                               C. finding

35. A. less                                B. more                             C. most

 

 

 

Question 7: Writing

A. Rewrite these following sentences using given words.

36. What is the distance between Vinh and Ha Noi city?

=> How…………………………………………………………….?

37. I often walked to school when I was a student.

=> I used……………………………………………………………

38. Although they are short, they still love playing sports.

=> In spite of……………………………………………………………

=>…………………………………………………………………………

B. Make questions for the underlined parts in each following sentence:

39. It’s about 8 km from my house to school.

=>……………………………………………………………………….

40. Last year I went to Hai Luu Buffalo Fighting Festival with my parents.

=>…………………………………………………………………………

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 THE END

 

 

 

 

ĐÁP ÁN CHẤM ĐIỂM MỖI Ý ĐÚNG 0,25 điểm / 40 câu

Question 1- Listening:

1. F  

2. F    

3. T    

4. T    

5. T

Question 2:

6. C      7. D      8. A

Question 3:

9. B          10. C

Question 4 :

11. D       12. A        13. B     14. C       15. C      16. A      17. B       18. B    19. C   20.C

Question 5:

21. goes  

22. go  

23. seeing   

24. play   

25. have learned   

26. watched    

27. willgo    

28. working

Question 6.

29. C           30. B                  31. A            32.B                33. D       34. A            35. B

Question 7:

36. How far is it from Can Tho to Ha Noi city?

37. My father used to walk to school when he was young.

38. In spite of being tired, they still love playing sports.

39. How far is it from your house to school ?

40. Which festival did you go with your parents last year?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Có thể download miễn phí file .docx bên dưới

KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 HOT

Đăng ngày 2/25/2017 1:40:34 PM | Thể loại: Tiếng Anh 7 Thí điểm | Lần tải: 571 | Lần xem: 0 | Page: 1 | FileSize: 0.00 M | File type: docx
0 lần xem

đề thi KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 HOT, Tiếng Anh 7 Thí điểm. . Chúng tôi trân trọng giới thiệu đến mọi người tài liệu KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 HOT .Để giới thiệu thêm cho các Thầy cô, các bạn sinh viên, học viên nguồn thư viện tham khảo giúp đỡ cho công tác giảng dạy, học tập và nghiên cứu khoa học, trân trọng kính mời các bạn đang cần cùng xem , đề thi KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 HOT trong chủ đề Tư li�?u được giới thiệu bởi thành viên Cương Trịnh Văn tới bạn đọc nhằm mục đích học tập , thư viện này được chia sẽ vào danh mục Tư li�?u , có tổng cộng 1 trang, thuộc thể loại .docx, cùng danh mụ còn có Đề thi L�?p 2 ,bạn có thể tải về miễn phí , hãy chia sẽ cho cộng đồng cùng tham khảo …………………, nói thêm là SECONDARY SCHOOL Name: ……………………………………, thêm nữa Class: ……………………………………, tiếp theo là  KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 Subject: English 7 Time: 45 minutes ( Chương trình thí điểm )  (------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MARK COMMENT Code of paper      Question 1: Listening –Mi and Nick visit Ms Hoa at home, nói thêm là Listen to their conversation, nói thêm Write T (True) or F (false), thêm nữa 1, kế tiếp là Mi and Nick have been to Ms , cho biết thêm Hoa’s house before, ngoài ra 2,

http://tailieuhoctap.com/dethitienganh7thidiem/kiem-tra-1-tiet-lan-3-hot.255r0q.html

Nội dung

Cũng như các thư viện tài liệu khác được bạn đọc chia sẽ hoặc do tìm kiếm lại và chia sẽ lại cho các bạn với mục đích nghiên cứu , chúng tôi không thu tiền từ bạn đọc ,nếu phát hiện nội dung phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho website ,Ngoài tài liệu này, bạn có thể download Tải tài liệu luận văn,bài tập phục vụ học tập Một số tài liệu download lỗi font chữ không xem được, nguyên nhân máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn download các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

Bạn có thể Tải về miễn phí đề thi này , hoặc tìm kiếm các đề thi khác tại đây : tìm kiếm đề thi Tiếng Anh 7 Thí điểm


…………………... SECONDARY SCHOOL
Name: …………………………………….
Class: …………………………………….

 KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3
Subject: English 7
Time: 45 minutes
( Chương trình thí điểm )

(-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MARK
COMMENT
Code of paper





Question 1: Listening –Mi and Nick visit Ms Hoa at home.Listen to their conversation.Write T (True) or F (false).
1.Mi and Nick have been to Ms .Hoa’s house before.
2.They saw some pictures in an album.
3.Nick has been to the Tulip Festival in Holland.
4.Ms.Hoa went to the Tulip Festival last September.
5.Ms Hoa’s son is Melbourne.
Question 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.
6. A. played B. frightened C. excited D. bored
7. A. hand B. transport C. character D. celebration
8. A. washed B. attended C. decided D. disappointed
Question 3: Choose the word that has a different stress pattern from the others.
9. A. traffic B. agree C. noisy D. father
10. A. listen B. visit C. attend D. enter
Question 4: Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.
11. Linda used to ________ morning exercise when she got up early.
A. did B. does C. doing D. do
12. My father __________the bus to work every day, but I cycle.
A. catches B. drives C. goes D. runs
13. You should look right and left when you go ________the road.
A. down B. across C. up D. along

14. Bus is the main Public ________in Viet Nam.
A.travel B. tricycle C. transport D. vehicle
15. The play was so boring. ________, An saw it from beginning to end.
A. Therefore B. Despite C. However D. Although
16. She’s sure that they will find the film_________.
A. entertaining B. entertain C. entertainment D. entertained

17. – “ Do you like seeing a film?” – “_________________”
A. No, I don’t like it at all B. Sure. What film shall we see?
C. Who is in it? D. I’m sorry, I can’t.
18. ____________ being frightened by the images, Lan still liked the film so much.
A. In spite B. Despite C. Although D. Nevertheless
19. ____________ is La Tomatina celebrated? – Every August.
A. Where B. Why C. When D. Which
20. My father liked the ____________ of that singer.
A. perform B. performer C. performance D. performing
Question 5: Put the correct form of the verb in brackets:
21.He usually (go) …………………. fishing on Saturdays.
22.My brother used to ( go )……………… to work by motorbike. Now he cycles.
23.How about (see) ……………. a movie on Sunday evening ?
24.An used to (play) ………………………. football in the afternoon.
25.Nam (learn) …………………………….. English for 8 years.
26.Last night, my father ( watch) ………………………..TV.
27.Ba (visit)………………….. to Ha Long Bay this summer vacation.
28. I like ( work) ………………………. . as a volunteer for that orphanage.
Question 6: Read the following text carefully and choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap.
When you are in Singapore, you can go about (29) ........................................... taxi , by bus, or by underground. I myself prefer the underground (30) ................... it is fast, easy and cheap. There are (31) ....................... buses and taxis in Singapore and one cannot drive along the road (32) ........................................ and without many stops, especially on the Monday morning. The underground is therefore usually quicker (33) .................... taxis or buses. If you do not know Singapore very well, it is difficult (34) ...................... the bus you want. You can take a taxi , but it is (35) ..................... expensive than the underground or a bus . On the underground, you find good maps that tell you the names of the stations and show you how to