KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 LỚP 6 THÍ ĐIỂM

Chú ý:Đây là bản xem thử online, xin hãy chọn download miễn phí bên dưới để xem bản đẹp dạng .docx

 


 

…………………... SECONDARY SCHOOL

Name: …………………………………….

Class: …………………………………….

 

            KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4

Subject: English 6

                     Time: 45 minutes

                 ( Chương trình thí điểm )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARK

COMMENT

Code of paper

 

 

 

A. Listening: (2,0ms)

I. Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m)

Name

Ha

Class

(1)………………………………

Idea 1

Put a (2)……………………..bin in every classroom.

Idea 2

Buy energy-(3)……………………..

Idea 3

Have (4)…………………….fairs.

II. Write T (true) or F (false): (1,0m)

1. Ha is in class 6B.

2. She thinks they can use the club fund to buy light bulbs for classes.

3. She thinks they will buy energy-saving lights for every class.

4. At book fair, students can swap their used books.

B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms)

I. Odd one out:(0,5m)

1. A. star

B. father

C. camera

D. garden

2. A. heart

B. heard

C. learn

D. hurt

3. A. fast

B. class

C. answer

D. apple

4. A. check

B. recycle

C. reuse

D. environment

5. A. each

B. sea

C. create

D. idea

II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,5ms)

1. We …………….live in the city in the future.

A. will                              B. won’t                       C. don’t        

2. He will………………..some pictures with his camera.

    A. takes             B. taking                  C. take

3. She thinks we …………..travel to the Moon.

    A. don’t            B. might        C. was

4. They will live in ……………houses in the future.

    A. hi-tech            B. paper        C. water

5. If we plant more trees, the air ………………be so polluted.

     A. will                         B. won’t                       C. do

6. We can reuse ……………..

     A. water                       B. air                            C. bottles

7. We shouldn’t …………..rubbish on the street.


     A. throw                      B. wrap                         C. turn off

8. Turn ……………..the lights when we go out.

     A. on                         B. off                                  C. of

9. Planting more ……………to reduce pollution.

     A. rice                         B. flowers                        C. trees

10. If he ………………..so hungry, he will eat that cake.

     A. is                     B. are                                      C.be

C. READING: (2,0 ms)

I. Complete the text: (1,0m)

         Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be surrounded by tall trees and blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to drink/ to drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms.

         Ocean water is too salty (drink/drinking/ to drink/ to drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways to make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not to waste water.

II. Answer the questions: (1,0m)

1. Where will your house be?

................................................................................................................................................

2. What will it be surrounded?

................................................................................................................................................

3. Is ocean water salty?

................................................................................................................................................

4. What must we have the ways to do?

………………………………………………………………………………………………

D. WRITING: (3,0ms)

I. Reorder the words to make the meaningful sentences. (2,0m )

1. He / will / get / cup / coffee / next morning.

………………………………………………………………………………………………

2. The teacher / will / not / punish / that student.

………………………………………………………………………………………………

3. If / he / not eat /breakfast / he / be / hungry.

………………………………………………………………………………………………

4. We / can / reuse / bottles / cans.

………………………………………………………………………………………………

5. We / should / not throw / rubbish/ the/ street.

………………………………………………………………………………………………

II.Write a short paragraph about  your dream house, using the cues given to help your writing. (1,0 pts).

            1. what type of house it is

            2.  where it is located

            3. what it looks like

            4. what surrounds it

            5. what appliances it has

 


ĐÁP ÁN CHẤM ĐIỂM

A. LISTENING: (2,0ms)

I. Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m)

Name

Ha

Class

(1)6A

Idea 1

Put a (2) recycling bin in every classroom.

Idea 2

Buy energy-(3) saving lights.

Idea 3

Have (4) book fairs.

II. Write T (true) or F (false):(1,0m)

1. F      2. F         3. T                   4. T

   Tapescript:

      I’m Ha from class 6A. If I become the president of the 3R Club, firstly, I’ll talk to my friends about putting a recycling bin in every classroom. Then we can reuse or sell the things we have in these bins. Secondly, if we get a lot of money from selling these things, we’ll buy energy-saving lights for every class. Finally, I’ll organize a few book fairs. There, students can wrap their used books.

B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms)

I. Odd one out:(0,5m)

(Mỗi câu đúng 0,1 điểm)

1. A. star

B. father

C. camera

D. garden

2. A. heart

B. heard

C. learn

D. hurt

3. A. fast

B. class

C. answer

D. apple

4. A. check

B. recycle

C. reuse

D. environment

5. A. each

B. sea

C. create

D. idea

II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,0ms)

(Mỗi câu đúng 0,2 điểm)

 

1. A

2. C

3. B

4. A

5. B

6. C

7. A

8.B

9. C

10. A

C. READING: (2,5ps)

I. Complete the text: (1,0m)

(Mỗi câu đúng 0,2 điểm)

         Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be surrounded by tall trees and blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to drink/ to drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms.

         Ocean water is too salty (drink/drinking/ to drink/ to drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways to make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not to waste water.

II. Answer the questions: (1,0m)

(Mỗi câu đúng 0,25 điểm)

1. Our future house will be on the ocean.

2. It will be surrounded by tall trees and blue sea.

3. Yes it is

4. We must have the ways to make fresh water from salty water.


D. WRITING: (3,0ms)

I. Reorder the words to make the meaningful sentences. (2,0m )

1.  He will get a cup of coffee next morning.

2. The teacher won’t punish that student.

3. If he doesn’t eat breakfast, he will be hungry.

4. We can reuse bottles and cans.

5. We shouldn’t throw rubbish on the street.

II.Write a short paragraph about  your dream house, using the cues given to help your writing. (1,0 pts).

            1. what type of house it is

            2.  where it is located

            3. what it looks like

            4. what surrounds it

            5. what appliances it has

(Mỗi câu đúng 0,2 điểm)

 

       Ngày......tháng.......năm........

TỔ TRƯỞNG (TP) CHUYÊN MÔN

(Ký, ghi rõ họ tên)

            TRỊNH ĐĂNG ANH

 

NHẬN XÉT CỦA TỔ TRƯỞNG (TP) CM

........................................................................

........................................................................

........................................................................

........................................................................

............................................................................

 

Có thể download miễn phí file .docx bên dưới
Đăng ngày 4/18/2017 12:15:53 PM | Thể loại: Tiếng Anh 6 Thí điểm | Lần tải: 793 | Lần xem: 2 | Page: 1 | FileSize: 0.02 M | File type: docx
2 lần xem

đề thi KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 LỚP 6 THÍ ĐIỂM, Tiếng Anh 6 Thí điểm. . Chúng tôi giới thiệu tới đọc giả thư viện KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 LỚP 6 THÍ ĐIỂM .Để giới thiệu thêm cho các Thầy cô, các bạn sinh viên, học viên nguồn thư viện tham khảo giúp đỡ cho công tác giảng dạy, học tập và nghiên cứu khoa học, trân trọng kính mời các bạn đang cần cùng xem , Tài liệu KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 LỚP 6 THÍ ĐIỂM thuộc thể loại Tiếng Anh 6 Thí điểm được giới thiệu bởi user Cương Trịnh Văn tới bạn đọc nhằm mục tiêu tham khảo , thư viện này được đưa vào danh mục Tiếng Anh 6 Thí điểm , có tổng cộng 1 page, thuộc định dạng .docx, cùng chuyên mục còn có Đề thi Tiếng Anh Tiếng Anh 6 Tiếng Anh 6 (Sách mới) ,bạn có thể download free , hãy giới thiệu cho cộng đồng cùng tham khảo …………………,còn cho biết thêm SECONDARY SCHOOL Name: ……………………………………, bên cạnh đó Class: ……………………………………, bên cạnh đó  KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 Subject: English 6 Time: 45 minutes ( Chương trình thử nghiệm )  (------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MARK COMMENT Code of paper      A, nói thêm là Listening: (2,0ms) I,còn cho biết thêm Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m) Name Ha  Class (1)………………………………

https://tailieuhoctap.com/dethitienganh6thidiem/kiem-tra-1-tiet-lan-4-lop-6-thi-diem.z7jt0q.html

Nội dung

Cũng như các thư viện tài liệu khác được thành viên chia sẽ hoặc do sưu tầm lại và chia sẽ lại cho các bạn với mục đích học tập , chúng tôi không thu tiền từ bạn đọc ,nếu phát hiện nội dung phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho website ,Ngoài giáo án bài giảng này, bạn có thể download giáo án miễn phí phục vụ học tập Một số tài liệu tải về mất font không xem được, thì do máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn tải các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

Bạn có thể Tải về miễn phí đề thi này , hoặc tìm kiếm các đề thi



…………………... SECONDARY SCHOOL
Name: …………………………………….
Class: …………………………………….

 KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4
Subject: English 6
Time: 45 minutes
( Chương trình thí điểm )

(-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MARK
COMMENT
Code of paper





A. Listening: (2,0ms)
I. Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m)
Name
Ha

Class
(1)………………………………

Idea 1
Put a (2)……………………..bin in every classroom.

Idea 2
Buy energy-(3)……………………..

Idea 3
Have (4)…………………….fairs.

II. Write T (true) or F (false): (1,0m)
1. Ha is in class 6B.
2. She thinks they can use the club fund to buy light bulbs for classes.
3. She thinks they will buy energy-saving lights for every class.
4. At book fair, students can swap their used books.
B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms)
I. Odd one out:(0,5m)
1. A. star
B. father
C. camera
D. garden

2. A. heart
B. heard
C. learn
D. hurt

3. A. fast
B. class
C. answer
D. apple

4. A. check
B. recycle
C. reuse
D. environment

5. A. each
B. sea
C. create
D. idea

II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,5ms)
1. We …………….live in the city in the future.
A. will B. won’t C. don’t
2. He will………………..some pictures with his camera.
A. takes B. taking C. take
3. She thinks we …………..travel to the Moon.
A. don’t B. might C. was
4. They will live in ……………houses in the future.
A. hi-tech B. paper C. water
5. If we plant more trees, the air ………………be so polluted.
A. will B. won’t C. do
6. We can reuse ……………..
A. water B. air C. bottles
7. We shouldn’t …………..rubbish on the street.
A. throw B. wrap C. turn off
8. Turn ……………..the lights when we go out.
A. on B. off C. of
9. Planting more ……………to reduce pollution.
A. rice B. flowers C. trees
10. If he ………………..so hungry, he will eat that cake.
A. is B. are C.be
C. READING: (2,0 ms)
I. Complete the text: (1,0m)
Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be surrounded by tall trees and blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to drink/ to drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms.
Ocean water is too salty (drink/drinking/ to drink/ to drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways to make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not to waste water.
II. Answer the questions: (1,0m)
1. Where will your house be?
................................................................................................................................................
2. What will it be surrounded?
................................................................................................................................................
3. Is ocean water salty?
................................................................................................................................................
4. What must we have the ways to do?
………………………………………………………………………………………………
D. WRITING: (3,0ms)
I. Reorder the words to make the meaningful sentences. (2,0m )
1. He / will / get / cup / coffee / next morning.
………………………………………………………………………………………………
2. The teacher / will / not / punish / that student.
………………………………………………………………………………………………
3. If / he / not eat /breakfast / he / be / hungry.
………………………………………………………………………………………………
4. We / can / reuse / bottles / cans.
………………………………………………………………………………………………
5. We / should / not throw / rubbish/ the/ street.
………………………………………………………………………………………………
II.Write a short paragraph about your dream house, using the cues given to help your writing. (1,0 pts).
1. what type of house it is
2. where it is located
3. what it looks like
4. what surrounds it
5. what appliances it has


ĐÁP ÁN CHẤM ĐIỂM