Kiểm tra 1 tiết lần 4 - HKII - Anh 6

Chú ý:Đây là bản xem thử online, xin hãy chọn download miễn phí bên dưới để xem bản đẹp dạng .doc

 


ENGLISH TEST 4 - GRADE: 6


I/ Choose the right words to fill the blanks (2pts)
1. It’s never………….in the winter.(hot /cool /cold /warm)
2. Nam and Minh often go fishing in …………free time.(your /his /our /their)
3. Mai doesn’t like playing soccer. She…………..play soccer.(always /usually /often /never)
4. They are going to………….Hue this summer vacation.(stay /go /visit /take)
5. She listen to music……………a week.(two days /twice /every/ one)
6. I’d like…………….a new bike.(have/ has /having /to have)
7. What about……………..some photos?(take/ to take/ taking/ takes)
8. ……………..do you do when it’s hot?(who/ what/ when/ where)
- I go swimming.
II/Match the answers to the questions.(2pts)
1. What is she doing now?     A. He is going to visit his grandparents.
2. Which sports do you play?     B. She likes warm weather.
3. Does he go to the movies in his free time?  C. It’s usually very cold.
4. How often do they go camping?    D. She is cooking some beans.
5. What weather does Mai like?    E. I often go sailing.
6. What do you often do when it’s warm?   F. Yes, he does.
7. What is he going to do tomorrow?    G. I do aerobics and play badminton
8. What’s the weather like in the winter?   H. Once a month.
1……. 2…….. 3…….. 4……... 5…….. 6…… 7…… 8………
III/Supply the correct verb form(2 pts)
1. Lan usually(play)………………..badminton in the fall.
2. They (not go)……………………fishing in the winter.
3. My sister (drink)………………….some fruit juice at the moment.
4. Lan and Nam (see)…………………………a new film tonight.
IV/ Put the words in their correct order(2pts)
1. drink/ you/ what /like/ would /to ?
……………………………………………………………………………………
2. play/ he /sports/ which/ does?
…………………………………………………………………………………….
3. often/ Phong/ his/ fly/ kite/ how/ does?
……………………………………………………………………………………..
4. color/ your/ what/ are/ eyes?
………………………………………………………………………………………
V/Read the text then answer the question(2pts)

Ba is going on vacation this summer. First he is going to visit Hue for a week. He is going to stay with his uncle and aunt. Then he is going to stay at a friend’s house in Nha Trang Beach for three days. There he is going to visit beach and swim. Finally, he is going to visit his grandparents in Ho Chi Minh City. He is going to stay with them for a week.

Questions:

  1. What is Ba going to do this summer vacation? ………………………………………………………….
  2. How long is he going to visit Hue? ………………………………………………………………………
  3. Where is he going to stay in Nha Trang? ………………………………………………………………...
  4. What is he going to do in Nha Trang? …………………………………………………………………..

     

 

Name:……………………………..                                                     

1

 


ENGLISH TEST

I. PRONUNCIATION

Tìm từ có phần gạch chân được phát âm khác với từ còn lại

1 A. hobby B. hour C. heavy D. hope

2 A. tennis B. ten C. soccer D. never

3 A. go B. movies C. move D. too

4 A. photo B. hot C. soccer D. hobby 

5 A. favourite B. love C. money D. other

II. VOCABULARY – STRUCTURE – GRAMMAR

A. Em hãy khoanh tròn một từ khác loại với 3 từ còn lại

6. A. one B. two C. three D. twice

7.  A. sport B. soccer C. volleyball D. basketball

8. A.  early B. never C. soon D. late

9.  A. winter B. spring C. fall D. holiday

10 A. hot B. cool C. hungry D. cold

B. Khoanh tròn đáp án đúng nhât

11. My sister is………………… aerobics at the moment

 A. having B. doing C. playing D. making

12. ……… are you going to do this summer vacation?

 A. What B. when C. who D. why

13. he is going to stay in a hotel ……………. A week

 A. on  B. of C. in  D. for

14. We don’t want…………. To Hue. We  are going to visit Nha Trang next year.

 A. go B. to go C. going D. goes

15. I often listen …………. The music in my free time

 A. to B. of C. in  D. for

16. My brother likes …………. In the mountain

 A. walking B. walks C. to walk D. walk

17. ………… your brother like playing soccer? – Yes, a lot

 A. are B. Do C. Is D. Does

18. My sister doesn’t like volleyball at all. She …………. Plays volleyball

 A. always B. usually C. sometimes D. never

19. …………….do you do in your free time

 A. What B. When C. Who D. Why

20. What is …………. Weather like today?

 A. a B. an C. one D. the

21. What about …………. Soccer this weekend?

 A. to play B. play C. plays D. playing

22. ………. Sports does Lan play? – She ………….. badminton.

 A. What/ play B. Which/ play C. Which / is playing D. How/ plays

23. My house is small. My parents …………… a big one, next year.

 A. build B. are build C. are going build D. are going to build

24. I’m hungry now. Let’s …………… to the canteen.

 A. go B. goes C. going D. to go

25. ………….  Don’t we stay at home and watch T.V when it is raining?

 A. What B. When C. Which D. Why

C. Em hãy khoanh tròn một lỗi sau trong số A, B, C, D

26. Long is very lazy because he never do his homework at home

               A                       B                     C                         D 

27. My father goes fishing in the park near my house two timers a week

1

 


                                A         B                 C                         D      

28. Why not we go to the zoo on Sunday morning

            A             B      C          D

29. On the weekend, we are going camp in the mountain overnight

       A                                                B               C                   D      

30. She likes cold weather because she can go wimming so often

              A      B                        C                         D 

III. READING

Em hãy khoanh tròn từ hay cụm từ phù hợp nhất trong số A, B, C, D để điền vào mỗi chỗ trống trong bài hội thoại.

Thuy: …..(31)…… going to do this weekend, Vinh?

Vinh: I’m going to stay at home and read some story, what about you?

Thuy: I’m going to see a movies with my friends

Vinh: …….(32)……… on?

Thuy: It is “shelock home”

Vinh: Really? I like this film very much.

Thuy: ……(33)…… to join us?

Vinh: ……(34)……. . what time does it start?

Thuy: It start at 7.00 on Sunday night. …..(35)…..– At the gate of Thanh Nien cinema

Vinh: Great! See you the.

Thuy: Bye bye! Don’t forget the time. See you late.

31.  A. What are you B. How are you C. Which are you D. Why are you

32. A. What it is B. What is this C. Which is it D. Why is it

33.  A. Would you like B. Do you like C. Don’t you like D. You like

34.  A. Yes, I would B. Yes, I do C. Yes, a lot D. Yes, I’d love to

35.  A. Let meet B. Let’s go C. Let’s meet D. Let’s watch

IV. WRITING

Em hãy chọn câu đúng nhất được thành lập từ các từ và cụm từ gợi ý trong số A, B, C, D.

36. How long/ you/ have/ your summer vacation/ Dalat?

 A. How long are you going have your summer vacation in Dalat?

 B. How long are you going to have your summer vacation in Dalat?

 C. How long are you going having your summer vacation in Dalat?

 D. How long  you are going to have your summer vacation in Dalat?

37. What/ your parents/ do / this weekend?

 A. What are your parents going to do this weekend?

 B. What are your parents going to do on this weekend?

 C. What are your parents going to doing this weekend?

 D. What  your parents are going to do this weekend?

38. Your/ brother/ you/ do/ tonight?

 A. Your brother and you are going to do anything tonight?

 B.  Your brother and you are going to do something tonight?

 C.  Are your brother and you are going to do anything tonight?

 D.  Your brother and you  going to do anything tonight?

 

 

 

 

ANWER KEYS

1

 


1. B

2. C

3. A

4. A

5. A

6. D

7. A

8. B

9. D

10. C

11. B

12. A

13. D

14. B

15. A

16. A

17. D

18. D

19. A

20. D

21. D

22. B

23. D

24. A

25. D

26. C

27. D

28. A

29. B

30. D

31. A

32. B

33. A

34. D

35. C

36. B

37. B

38. C

 

 

MA TRẬN

 

NỘI DUNG

Nhận biết

Thông hiểu

Vận dụng

Tổng số:

KQ

 

KQ

 

KQ

TL

I. PRONUNCIATION

5       

      1.25

 

 

 

 

 

5

       1.25

II. VOCABULARY – STRUCTURE - GRAMMAR

5

      1.25

 

20

        5.0

 

 

 

25

       6.25

III. READING

 

 

5

        1.0

 

 

 

5

         1.0

IV. WRITING

 

 

 

 

3

     1.5

 

3

         1.5

        Tổng số:

10

        2.5

 

25

        6.0

 

3

     1.5

 

38

          10

 

 

 

 

 

1

 

Có thể download miễn phí file .doc bên dưới
Đăng ngày 3/31/2013 10:51:30 AM | Thể loại: Tiếng Anh 6 | Lần tải: 817 | Lần xem: 0 | Page: 1 | FileSize: 0.06 M | File type: doc
0 lần xem

đề thi Kiểm tra 1 tiết lần 4 - HKII - Anh 6, Tiếng Anh 6. . tailieuhoctap trân trọng giới thiệu tới đọc giả thư viện Kiểm tra 1 tiết lần 4 - HKII - Anh 6 .Để chia sẽ thêm cho các Thầy cô, các bạn sinh viên, học viên nguồn thư viện tham khảo phục vụ cho công tác giảng dạy, học tập và nghiên cứu khoa học, trân trọng kính mời đọc giả đang tìm cùng xem , đề thi Kiểm tra 1 tiết lần 4 - HKII - Anh 6 trong thể loại Tiếng Anh 6 được chia sẽ bởi thành viên Phúc Hồ Thị Diễm đến thành viên nhằm mục tiêu nâng cao kiến thức , tài liệu này được chia sẽ vào chủ đề Tiếng Anh 6 , có tổng cộng 1 page, thuộc file .doc, cùng chuyên mục còn có Đề thi Tiếng Anh Tiếng Anh 6 ,bạn có thể tải về miễn phí , hãy chia sẽ cho cộng đồng cùng nghiên cứu ENGLISH TEST 4 - GRADE: 6 I/ Choose the right words to fill the blanks (2pts) 1, nói thêm là It’s never…………, tiếp theo là in the winter, tiếp theo là (hot /cool /cold /warm) 2, bên cạnh đó Nam and Minh often go fishing in …………free time, bên cạnh đó (your /his /our /their) 3,còn cho biết thêm Mai doesn’t like playing soccer, bên cạnh đó She…………, bên cạnh đó play soccer,còn cho biết thêm (always /usually /often

https://tailieuhoctap.com/dethitienganh6/kiem-tra-1-tiet-lan-4-hkii-anh-6.n251yq.html

Nội dung

Giống các giáo án bài giảng khác được bạn đọc giới thiệu hoặc do sưu tầm lại và chia sẽ lại cho các bạn với mục đích nâng cao trí thức , chúng tôi không thu tiền từ người dùng ,nếu phát hiện nội dung phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho website ,Ngoài giáo án bài giảng này, bạn có thể download bài giảng,luận văn mẫu phục vụ tham khảo Một số tài liệu tải về mất font không xem được, nguyên nhân máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn tải các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

Bạn có thể Tải về miễn phí đề thi này , hoặc tìm kiếm các đề thi


ENGLISH TEST 4 - GRADE: 6
I/ Choose the right words to fill the blanks (2pts) 1. It’s never………….in the winter.(hot /cool /cold /warm) 2. Nam and Minh often go fishing in …………free time.(your /his /our /their) 3. Mai doesn’t like playing soccer. She…………..play soccer.(always /usually /often /never) 4. They are going to………….Hue this summer vacation.(stay /go /visit /take) 5. She listen to music……………a week.(two days /twice /every/ one) 6. I’d like…………….a new bike.(have/ has /having /to have) 7. What about……………..some photos?(take/ to take/ taking/ takes) 8. ……………..do you do when it’s hot?(who/ what/ when/ where) - I go swimming. II/Match the answers to the questions.(2pts) 1. What is she doing now? A. He is going to visit his grandparents. 2. Which sports do you play? B. She likes warm weather. 3. Does he go to the movies in his free time? C. It’s usually very cold. 4. How often do they go camping? D. She is cooking some beans. 5. What weather does Mai like? E. I often go sailing. 6. What do you often do when it’s warm? F. Yes, he does. 7. What is he going to do tomorrow? G. I do aerobics and play badminton 8. What’s the weather like in the winter? H. Once a month. 1……. 2…….. 3…….. 4……... 5…….. 6…… 7…… 8……… III/Supply the correct verb form(2 pts) 1. Lan usually(play)………………..badminton in the fall. 2. They (not go)……………………fishing in the winter. 3. My sister (drink)………………….some fruit juice at the moment. 4. Lan and Nam (see)…………………………a new film tonight. IV/ Put the words in their correct order(2pts) 1. drink/ you/ what /like/ would /to ? …………………………………………………………………………………… 2. play/ he /sports/ which/ does? ……………………………………………………………………………………. 3. often/ Phong/ his/ fly/ kite/ how/ does? …………………………………………………………………………………….. 4. color/ your/ what/ are/ eyes? ……………………………………………………………………………………… V/Read the text then answer the question(2pts)
Ba is going on vacation this summer. First he is going to visit Hue for a week. He is going to stay with his uncle and aunt. Then he is going to stay at a friend’s house in Nha Trang Beach for three days. There he is going to visit beach and swim. Finally, he is going to visit his grandparents in Ho Chi Minh City. He is going to stay with them for a week.
Questions:
What is Ba going to do this summer vacation? ………………………………………………………….
How long is he going to visit Hue? ………………………………………………………………………
Where is he going to stay in Nha Trang? ………………………………………………………………...
What is he going to do in Nha Trang? …………………………………………………………………..

Name:……………………………..
ENGLISH TEST
I. PRONUNCIATION
Tìm từ có phần gạch chân được phát âm khác với từ còn lại
1 A. hobby B. hour C. heavy D. hope
2 A. tennis B. ten C. soccer D. never
3 A. go B. movies C. move D. too
4 A. photo B. hot C. soccer D. hobby
5 A. favourite B. love C. money D. other
II. VOCABULARY – STRUCTURE – GRAMMAR
A. Em hãy khoanh tròn một từ khác loại với 3 từ còn lại
6. A. one B. two C. three D. twice
7. A. sport B. soccer C. volleyball D. basketball
8. A. early B. never C. soon D. late
9. A. winter B. spring C. fall D. holiday
10 A. hot B. cool C. hungry D. cold
B. Khoanh tròn đáp án đúng nhât
11. My sister is………………… aerobics at the moment
A. having B. doing C. playing D. making
12. ……… are you going to do this summer vacation?
A. What B. when C. who D. why
13. he is going to stay in a hotel ……………. A week
A. on